CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 3 de enero de 2023
Seminari IdISBa. Mobilitas 2022

El dilluns 23 de gener de 2023, a les 13:30 hores, a les aules 102-103 de l'Hospital Universitari Son Espases, es presenten els resultats del primer any d'execució la convocatòria Mobilitas.

 

Maria Magdalena Quetglas Llabrés, investigadora del grup Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX), presentarà la seva estada a fora amb la convocatòria Mobilitas 2022 «Quimiotaxis i quimioinvasió en un model cel·lular tractat amb polifenols».

 

Graduada en Bioquímica per la Universitat de les Illes Balears (UIB). Posseeix el màster en Nutrició i Alimentació Humana també per la UIB. Actualment, és una estudiant predoctoral en el grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu matriculada en el Doctorat de Nutrició i Ciències dels aliments. Gaudeix d’un contracte predoctoral IdISBa en el marc del programa «JUNIOR» del projecte «INTRES: invertir, investigar i innovar», projecte finançat pel Pla Anual 2019 de l'Impost de Turisme Sostenible. A dia d’avui compte amb 17 publicacions, on 10 són de recerca científica i 7 són revisions sistemàtiques, 16 comunicacions en congressos i ha participat a 4 projectes de recerca.

 

Maria Antònia Forteza Genestra, investigadora predoctoral JUNIOR Talent Plus, presentarà la seva estada internacional a la Universitat de Reykjavik «Comparative characterization of extracellular vesicles from different sources: a multi-omics approach».

 

Graduada en Bioquímica per la UIB (2015), especialitzada amb el postgrau de Microbiologia Avançada per la mateixa UIB (2017) i amb el màster de Disseny Gràfic per l'Escola Superior de Disseny de Barcelona-ESDesing (2021). Forma part del grup de Teràpia Cel·lular i Enginyeria Tissular (TERCIT) des del 2017 i com investigadora predoctoral amb la beca JUNIOR Talent Plus finançada amb el Pla Anual 2018 de l'Impost de Turisme Sostenible. Actualment, està realitzant el darre any del projecte de tesis «Extracellular vesicles for cell-free regenerative medicine and its application for treatment of osteoarthritis», en el qual entre el maig i el juliol de 2022 ha realitzat una estada internacional a la Universitat de Reykjavik, al laboratori del prof. Ólafur E. Sigurjonsson, gràcies a la beca Mobilitas. A més, està emprenent amb l'estudi de disseny gràfic Illustrate Science per donar suport als investigadors.