CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 10 de octubre de 2023
Curs «Excel-nivell avançat»

Des de l’IdISBa us informem de la planificació de l’acció formativa "Curs EXCEL - nivell avançat" en el marc de la formació bonificada per la “Fundación Estatal para la formación en el empleo”, entitat  que gestiona les quotes de formació de la Seguretat Social i que exigeix l’existència d’un vincle contractual.

 

Aquesta formació està oberta a tot el personal IdISBa; no obstant això, es requerirà un nombre mínim d’inscrits en general, i de personal contractat per l’IdISBa en particular, per a l’obertura de la formació. L’acció formativa es durà a terme durant la jornada laboral.


DATES: 30 octubre i 08, 20, 22, 27 i 29 de novembre 2023

 

HORARI: de 09:00-11:00h

 

MODALIDAD: aula virtual. La connexió ha de ser individual per a cada alumne/a per tal de tenir registre d'assistència.

 

INSCRIPCIONS:
Es requereixen coneixements d’EXCEL nivell intermedi per a participar en el curs.
Els cursos es realitzaran sempre i quan hi hagi un mínim de 8 alumnes contractats per l’IdISBa.
Per participar us podeu inscriure fins dia 19 d'octubre 2023 a les 15.00 hores en el següent formulari: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uSuzgxYvi02e6Usid1eXVUQCzqds77NGnob8odA2d0pUMU5PQzNGUFowNFlBSThZV1cwSDM2ODg4MC4u
 

CRITERIS DE SEL·LECCIÓ:

El curs acollirà màxim 20 alumnes. L’acceptació de les sol·licituds es realitzarà per estricte ordre d’inscripció, sempre que es compleixin els requisits.
Es prioritzarà una sol·licitud per grup.
Quan el número de sol·licituds sigui superior al de places disponibles, es realitzarà la selecció dels alumnes ajustant-se als criteris de la institució.


OBSERVACIONS:  Els alumnes hauran de disposar d’un ordinador amb càmera per tal de poder realitzar l’activitat formativa. Si l’alumnat IdISBa no finalitza el curs sense justificació, serà penalitzat sense poder realitzar cursos de formació bonificats l’any següent.

 

PROGRAMA: veure document adjunt.

 



mangakakalot