CA | ES | EN

ACTIVITATS

lunes, 13 de noviembre de 2023
Curs "How to improve your scientific presentations" - Fundación Dr. Antonio Esteve

La Fundació Dr. Antoni Esteve posa en marxa la cinquena edició del curs en línia “How to improve your scientific presentations”, que ofereix nombroses tècniques i consells pràctics per millorar les presentacions orals en anglès. 

 

Amb una combinació de teoria i pràctica, aquest nou curs no només abasta les habilitats bàsiques per a parlar en públic sinó que també ajudar a perfilar els continguts del nostre missatge, a donar-li forma i aclarir les idees per tal de fer-lo més atractiu per a l’audiència. A través de la plataforma virtual del curs, l'alumnat podrà visualitzar les píndoles de teoria pregravades i aplicar l'après a la seva pròpia presentació oral durant les sessions en grups petits dinamitzades per un coach expert en comunicació.

 

El curs es dirigeix a doctorands, així com a investigadors i personal d'àrees biomèdiques que desitgin millorar com realitzen les seves presentacions orals. 

 

El curs el coordina Brian McCarthy, creador i facilitador de diversos cursos sobre comunicació, innovació i lideratge, i comptarà amb el recolzament del seu equip de 12 coaches per a les sessions de treball en grups.

 

L’IdISBa ofereix fins a 10 places per poder accedir al curs en línia amb bonificació del seu import total. 

 

Més informació: 

https://www.esteve.org/ca/eventos/how-to-improve-your-scientific-presentations-online/

 

DATA INICI I FINAL: 20, 22, 24, 27 i 29 de novembre i 4 de desembre de 2023.

MODALITAT: curs en línia mixt. Sessions presencials i vídeos pre-gravats.

 

HORARI: 16:00 - 17:15 h CET.

 

IDIOMA DEL CURS: Anglès.  

 

REQUISITS PLACES IdISBa: ser personal contractat o adscrit a l’IdISBa.

 

INSCRIPCIONS:  

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uSuzgxYvi02e6Usid1eXVUQCzqds77NGnob8odA2d0pUNDg1TjRMVEtTSERTSFpBUU5SSlY1WDY4Vy4u

  • El termini de recepció d'inscripcions serà dia 15 de novembre 2023 a les 23:59h

CRITERIS DE SEL·LECCIÓ: 

  • L’acceptació de les sol·licituds es realitzarà per estricte ordre d’inscripció sempre que es compleixin els requisits. 
  • Quan el número de sol·licituds sigui superior al de places disponibles, es realitzarà la selecció dels alumnes ajustant-se als criteris de la institució.

OBSERVACIONS: Si l’alumnat IdISBa bonificat no finalitza el curs, sense justificació, serà penalitzat sense poder realitzar cursos de formació bonificats l’any següent. Assistència mínima 80%.

 

PROGRAMA: veure document adjunt.



mangakakalot