CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 23 de mayo de 2024
IX Jornada d’Investigació d’Atenció Primària de Mallorca

El 13 de juny de 2024 tindrà lloc la IX Jornada d’Investigació d’Atenció Primària de Mallorca, organitzada per la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca en col·laboració amb l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa).

 

Aquesta activitat té per objectiu compartir els resultats de la recerca realitzada en atenció primària i debatre amb els companys i altres participants de la comunitat científica els projectes en fase d'execució. Igualment, es presentaran les tesis de professionals d'atenció primària defensades els últims anys.

 

La jornada es realitzarà el dia 13 de juny de 16 a 19 hores al Centre de Flassaders (carrer de la Gerreria, 10, Palma) amb la realització de tres tallers formatius paral·lels:

 

  1. Lectura crítica de artículos científicos en salud. 25 places.
  2. Aspectos éticos y legales de la investigación. 35 places.
  3. Introducción al uso de datos de atención primaria para investigación a través del modelo común de datos OMOP. 35 places.

El termini d’inscripció als cursos és del 22 de maig al 6 de juny. Es publicarà la llista d’admesos/ses el 7 de juny. Es pot realitzar la inscripció al mateix enllaç que la inscripció a la jornada.

 

Continuarem el matí del 14 de juny des de les 8.00 h on es desenvoluparà el programa científic amb la realització de quatre taules. La conferència inaugural anirà a càrrec d’Isabel del Cura, metgessa de família. Cap de la Unitat de Recerca d’AP Madrid. Professora titular de la Universitat Rey Juan Carlos. RICAPPS. La conferència de clausura anirà a càrrec de Joan Llobera, doctor en Medicina i responsable del Grup d’Investigació en Atenció Primària i Promoció comunitat autònoma de les Illes Balears (GRAPP-caIB). A l’acte de conclusió es farà entrega de premis.

 

El termini d'inscripció és del 20 de maig al 10 de juny i per poder fer-la:

Personal de l'IB-SALUT: a través del portal del personal.

Personal extern: a través d'aquest enllaç.

 

Totes les persones seran admeses a la jornada. Els tallers tenen places limitades.

 

Programa: veure document adjunt.

 



mangakakalot