CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 26 de junio de 2024
Curs «Metodologia de la investigació»

Els informem que els dies 4 i 11 de setembre l'IdISBa durà a terme la següent activitat formativa: “Curs de Metodologia de la Investigació”.

 

ALUMNAT: Activitat dirigida al personal contractat i adscrit del IdISBa, preferentment personal investigador postdoctoral (R2-EURAXESS).

 

DOCENT: Xavier Durán Jordà, responsable de la Unitat d'Estadística Biomèdica de la Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (Barcelona).

 

DATES: 4 I 11 de setembre 2024.

 

HORARI: de 10:00 a 14:00 hores.

 

LLOC: Laboratori 5 de la Facultat de Medicina (passadís R, nivell -1 de l'Hospital Universitari Son Espases).

 

MODALITAT: Presencial, 8 hores.

 

INSCRIPCIÓ: Per participar us podeu inscriure fins a dia 10 de juliol 2024 a les 15.00 hores en el següent formulari:  

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uSuzgxYvi02e6Usid1eXVUQCzqds77NGnob8odA2d0pUQVY0N0tPUDRYWUU1UjNKWTBaMUdOTFcwRC4u

 

CRITERIS DE SELECCIÓ:  

  • El curs acollirà màxim 20 alumnes. L'acceptació de les sol·licituds es realitzarà per estricte ordre d'inscripció, tenint en compte les preferències indicades. 

  • Quan el nombre de sol·licituds sigui superior al de places disponibles, es realitzarà la selecció dels alumnes ajustant-se als criteris de la institució.

 

IMPORTANT: Per a la realització del curs és imprescindible que l'alumnat assisteixi amb un ordinador portàtil.

 

CERTIFICAT: L'alumnat que superi el 75% d'assistència de la durada total del curs rebrà certificat de participació en l'activitat formativa.

 

PROGRAMA: veure document adjunt.



mangakakalot