CA | ES | EN

ACTIVITATS

lunes, 9 de septiembre de 2024
I Jornada phD(ay)

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) us convida a la «I Jornada phD(ay)» primera jornada dirigida a personal investigador predoctoral, estudiants actualment matriculats a un programa de doctorat o bé investigadors que tinguin intenció de començar el procés. 

 

La jornada es durà a terme el pròxim divendres 18 d'octubre a l'Auditori del Centre empresarial Son Espanyol (Parc Bit) de les 9h a les 14h, on gaudirem de microxerrades de mentorització de l'etapa predoctoral, així com del concurs de «3-minute Thesis Competition», amb premis pels millors participants! 

 

INSCRIPCIÓ A LA JORNADA: Per poder fer la inscripció a la I Jornada phD(ay) és imprescindible emplenar l'enllaç d'inscripció i estar matriculat a un programa de doctorat o bé ser candidat a la matriculació (formació universitària).

 

REQUISITS CONCURS «3-minute Thesis Competition»: Poden participar investigadors/res a partir del tercer any de doctorat. El concurs consistirà en la defensa del projecte de tesi de manera resumida, amb suport visual d'una única diapositiva i un temps limitat de 3 minuts, seguit d'un torn de preguntes i suggeriments.  

Hi haurà dos premis de 250 € en una borsa de formació a les dues millors presentacions.   

 

La inscripció a la jornada i al concurs es podrà fer a través del següent enllaç (abans de dia 11 d'octubre del 2024): https://forms.gle/W3VWSQ1qExq1EZzA7 

 

Per a qualsevol dubte del procés d'inscripció: idisba.gestioncientifica@ssib.es.

 

 

 

DESCARREGA EL PROGRAMA