CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 29 de noviembre de 2019
Premis VI Jornades IdISBa

Per a la convocatòria de premis d’enguany s’han rebut 109 resums d’investigacions científiques (abstracts), dels quals el Comitè Avaluador ha escollit 14 per ser defensats com a comunicacions orals i 81 com a pòsters.

 

A més, s’han rebut 10 sol·licituds de resums de tesis llegides entre l’1 d’octubre de 2018 i el 30 de setembre de 2019, de les quals 6 han estat presentades en el marc de les Jornades.

 

A l’entrega de premis s’han guardonat les 2 millors tesis amb 1.000 €, 2 millors comunicacions orals amb 750 € i amb 500 € els 2 millors pòsters.

 

 

Dos millors pòsters

 

 

Capó, X; Olek, R; Suau, R; Marí, B; Sureda, A; Tur, J.A; Pons, A.

“Acute exercise enhances oxylipin production by immune cells of syndrome metabolic subjects and nitrate supplementation avoids it”.

 

 

Palou, M; Torrens, J.M; Castillo, P; Sánchez, J; Palou, A; Picó, C.

"Estudi metabolòmic de llet de rates sotmeses a restricció calòrica moderada durant la lactància: possible vincle amb la programació d’un fenotip saludable a la descendència".

 

Dues millors Comunicacions orals

 

 

Francisco Gabriel Ortega Sánchez

"Extracellular vesicles from Mesenchymal Stem Cells reduce collagen accumulation on lung miofibroblasts".

 

 

Manuel González Hidalgo

"Detección de heridas infectadas en imágenes de cirugía abdominal utilizando lógica difusa y conjuntos difusos para aplicaciones m-Health"

 

 

Dues millors Tesis

 

 

 

Vanesa Cunill Monjo

"Papel de los linfocitos T foliculares en la fisiopatología de inmunodeficiencias primarias y enfermedades autoinmunitarias".

 

 

Rubén García Cabrerizo

"Efectos conductuales inducidos por drogas de abuso psicoestimulantes en ratas a distintas edades durante el desarrollo: Papel de la neurogénesis hipocampal".



mangakakalot