CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

martes, 11 de febrero de 2020
Alumnes de doctorat d'arreu d'Europa es reuneixen a la UIB per tractar sobre els avenços en la recerca dels carotenoides

La Universitat de les Illes Balears acull, del 10 al 14 de febrer, la COST Training School: Functional and Omics Analysis of Carotenoid Interventions, una trobada formativa en la qual participaran més de vint alumnes de doctorat d'arreu d'Europa.

 

La trobada, que és una mostra de la capacitat d'atracció i de formació de talent de la UIB, es fa en el marc de l'Acció COST EUROCAROTEN. L'activitat també s'inscriu en el programa de Doctorat interuniversitari en Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada.

 

EUROCAROTEN és una xarxa europea multidisciplinària d’investigadors de 34 països que té com a objectiu implementar una xarxa per a l’avenç de la investigació i aplicacions sobre carotenoides en matèria agroalimentària i sanitària.

 

Aquesta trobada l'organitzen els doctors Joan Ribot i M. Lluïsa Bonet, professors del Laboratori de Biologia Molecular, Nutrició I Biotecnologia de la UIB i membres del Centro de Investigación Biomédica en Red-Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición (CIBERobn) i de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), juntament amb els doctors Jaap Keijer i Evert van Schothorst, del Department of Animal Sciences de la Wageningen University & Research.

 

Font: UIB



mangakakalot