CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

miércoles, 12 de julio de 2023
La Dra. Magdalena Esteva, nomenada Ombudsperson de l’IdISBa

El passat 25 de maig del 2023, el Patronat de l'IdISBa va nomenar la Dra. Magdalena Esteva Cantó com a Ombudsperson de l'Institut. 

 

Ombudsperson és una figura independent, degudament qualificada i de gran integritat personal i professional. La seva tasca és ser mediadora i consellera en casos de conflicte en matèria de bones pràctiques científiques.

 

La creació de la figura de l'Ombudsperson pretén, no només un increment en la qualitat de l'activitat investigadora que es realitza a l'IdISBa, sinó també la millora de condicions del personal, fent-ho més atractiu per als investigadors que cerquen un nou ocupador o un amfitrió per al projecte d'investigació.
 

Les funcions principals de la figura són:

 

  • Mediar i aconsellar en casos de conflicte en matèria de bones pràctiques científiques.
  • Ser  accessible a tot el personal investigador pels casos en què hi hagués la sospita d'una possible vulneració dels principis de la bona pràctica científica.
  • Assegurar la discreció sobre la informació que assenyali un possible conflicte professional.

 

Així mateix, les gestions de l'Ombudsperson són confidencials i no està obligada a revelar aquesta informació als òrgans de gestió de l'Institut.

 

L’Ombudsperson està accessible a tot el personal investigador per als casos en què hi hagués la sospita d'una possible vulneració dels principis de la bona pràctica científica.

 

El correu electrònic de contacte és:  idisba.ombudsperson@ssib.es 



mangakakalot