CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

martes, 12 de diciembre de 2023
Reunió ordinària anual del Consell Social i Empresarial de l'IdISBa

Ahir es va celebrar la reunió ordinària anual del Consell Social i Empresarial de l'IdISBa, al qual varen assistir el president, Miquel Fiol; la directora científica de l’IdISBa, Antònia Barceló; el director gerent de l’IdISBa, Sergi Camacho; el director general d’Investigació, Formació i Acreditació, Vicenç Juan; el president del Cercle d’Economia de Mallorca, Josep Vicens; un representant del Clúster Biotecnològic i Biomèdic de les Illes Balears, Juan Vicente Torres; el president de la Reial Acadèmia de Medicina, Joan Besalduch; la representant de l’associació Un Lazo en Movimiento, Linda Suzanne Breevaart; el representant de l’Associació Balear de Fibrosi Quística, Carlos Mora; el president de l’Associació Espanyola contra el càncer (AECC), José Reyes; el representant del Comitè d’Empresa de l’IdISBa, Jaume Arbona, i el responsable de l’OITRI-IdISBa, Carlos Enrique.

 

Durant el transcurs de la reunió s’han tractat temes rellevants per al futur de l’Institut. S’ha fet una breu presentació de l’IdISBa als nous membres del CSE, així com una presentació de la Memòria Científica 2022 i de l’informe del procés de reacreditació.

 

Un altre punt va ser la presentació del Pla d’actuació i els pressupostos de l’IdISBa per l’any 2024. Finalment, es va presentar l’informe sobre la iniciativa ComMou-te, així com l’informe de la Unitat d’Innovació i Transferència de Resultats de la Investigació (UITRI) de l’IdISBa.

 

El Consell Social i Empresarial (CSE) de l’IdISBa és un òrgan assessor al Patronat i de participació de la societat civil que té per finalitat facilitar la participació dels diferents sectors socials i econòmics en l’anàlisi i desplegament de l’estratègia científica de la institució i reforçar el compromís social de la institució.

 



mangakakalot