CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 9 de mayo de 2024
Primera Jornada de Portes Obertes 2024

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears va celebrar ahir la primera Jornada de Portes Obertes de l'any 2024. Aquesta primera visita cerca ser el punt de partida per apropar l'IdISBa a la societat i a establir noves sinergies amb diferents col·lectius.


Ahir ens visitaren 21 alumnes de primer de batxillerat de l'IES Son Pacs i van conèixer les instal·lacions juntament amb Karim Pérez Romero, investigador del Grup Lípids en Patologia Humana de l'IdISBa. 

 

La visita va començar a les aules de docència de l'hospital, on la responsable de la Unitat d'Infraestructures i Plataformes de l'IdISBa, Marga Frontera, va explicar què és un Institut d'Investigació Sanitària i la tasca que es desenvolupa des de l'IdISBa.

 

Seguidament, varen conèixer les instal·lacions de l'Institut a l'Hospital Universitari Son Espases, a la -1G, -1F i -1I i de "l'Edifici de S" Les plataformes que varen visitar foren la de Microscòpia, el Biobanc, la plataforma d'Assaig Clínics i la plataforma de Cirurgia Experimental i Estabulari. Per acabar, Karim Pérez del Grup de Lípids en Patologia Humana de l'Institut va explicar als alumnes de Son Pacs el seu projecte d'investigació.

La valoració de la visita va ser molt positiva per ambdues parts i esperam poder rebre nous col·lectius ben aviat.

 

 

 



mangakakalot