CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 17 de mayo de 2024
ADEMA premia a l'IdISBa per la seva implicació en el programa educatiu de pràctiques externes

L'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears va ser premiat, junt amb 70 empreses i entitats del sector Salut i Belles Arts, ahir en un acte realitzat en Ca’n Tàpera, seu de la Fundació Sa Nostra, per la seva implicació en el programa educatiu de pràctiques externes de l'Escola Universitària ADEMA.

 

A l'acte de recollida del premi va assistir el director gerent de l’IdISBa, Carlos Enrique Herrero, a qui se li va lliurar el reconeixement.

 

En aquest programa educatiu de pràctiques externes han participat en el present curso 200 estudiants universitaris i de formació professional.

 

Durant la realització de l'acte, el president d’ADEMA, Diego González, ha assenyalat la importància d'aquest esdeveniment, ja que “aquestes col·laboracions no sols enriqueixen la formació acadèmica, sinó que també proporcionen una valuosa experiència pràctica que prepara als estudiants per al mercat laboral”. A més, va afegir que “les pràctiques professionals són una part integral del procés educatiu, brindant a l'alumnat l'oportunitat d'aplicar els coneixements teòrics adquirits a l'aula a situacions del món real”.

 



mangakakalot