CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

martes, 11 de junio de 2024
Reuniò anual del Comité Científic Extern de l'IdISBa

Ahir es va celebrar la reunió anual del Comitè Científic Extern de l'IdISBa, al qual varen assistir la presidenta, Magdalena Sastre (Imperial College), Cristina Fillat (IDIBAPS), Antoni Gelabert (IMIM), Ramon Martí (VHIR), i Rafael Cantón (IRYCIS). Per part de l'IdISBa, varen assistir Cristina Casasnovas, coordinadora de la Unitat de Qualitat, Maria del Mar Ferrà, gestora científica, juntament amb la directora científica de l'IdISBa, Antònia Barceló, el president del Consell Social i Empresarial, Miquel Fiol, i el director gerent, Carlos Enrique. 

 

Durant la reunió s'ha presentat i discutit el nou Pla Estratègic IdISBa 2025-2029 un dels temes centrals per al futur de l'Institut.  A més, s'han presentat els objectius estratègics i els principals plans d'acció prevists pel seu desenvolupament. 

 

El Comitè Científic Extern (CCE) és l'òrgan d'assessorament científic estratègic de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa). Està compost per membres de reconegut prestigi en l'àmbit de la recerca científica relacionada amb la salut en l'àmbit nacional i internacional, amb especialitats alineades amb les àrees científiques estratègiques seleccionades en el Pla Científic de l'IdISBa.

 



mangakakalot