CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

miércoles, 19 de junio de 2024
La directora científica de l'IdISBa participa a la sessió dedicada a la Investigació de TALENT HUSE

La directora científica de l'IdISBa, la Dra. Antònia Barceló, va participar ahir dimarts 18 de juny, en la sessió de TALENT organitzada a l'Health Living Lab de l'Hospital Universitari de Son Espases, titulada "La Investigació a Son Espases: Lideratge i Recursos"

 

Va poder explicar als assistents, què és l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears, com treballa en l'àmbit de la investigació sanitària i algun dels principals projectes i reptes futurs. El programa complet de la sessió va ser:

 

La Investigació a Son Espases: Lideratge i Recursos

12:30 a 13:00 Comissió de Recerca HUSE: Estructura i recursos. Dr. Antonio Oliver Colom. Cap del Servei de Microbiologia.
13:00 a 14:00 IdiSBa: Recursos per a la investigació. Dra. Antònia Barceló Benassar. Directora Científica IdiSBa.
14.00 a 14.30 Una experiència investigadora. Dr. Xavier Roselló Lozano. Adjunt Cardiologia.
14.30 a 15.00 Descans - Dinar
15.00 a 15.30 Una experiència investigadora. Dra. Carla Lopez Casaupe. Adjunta Microbiologia.
15.30 a 16.30 Bibliosalut: Funcionament i Recursos. Virgili Paez Cervi. Documentalista i Responsable de Bibliosalut. Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears.

 

 


PROGRAMA TALENT

El Programa TALENT és una experiència que neix a l'Hospital Universitari Son Espases per potenciar el lideratge transversal i orientat a la transformació de la institució, i centrat en les persones i en l'excel·lència assistencial com a darrera finalitat. TALENT és un projecte que busca identificar i acompanyar els professionals que poden ser futurs líders de projectes clínics i de gestió. Professionals disposats a jugar un paper a l'organització de l'Hospital, més enllà de la seva àrea de coneixement i que tenen interès a dirigir o coordinar iniciatives, projectes, unitats o àrees de treball.



mangakakalot