CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

martes, 25 de junio de 2024
16 investigadors de les Illes Balears estan entre els 1.000 més destacats de l'Estat, segons un rànquing del CSIC

Un total de 16 investigadors d’institucions de recerca de les Illes Balears dels quals 5 són del IdISBa apareixen entre els 1.000 primers de l’Estat del Webometrics Ranking of World Universities 2024, elaborat pel grup Cybermetrics Lab, del CSIC.

 

La llista l’encapçala la doctora Alícia Sintes, catedràtica del Departament de Física de la Universitat de les Illes Balears i investigadora principal del Grup de Física Gravitacional: teoria i observació (GRAVITY) i membre de l’Institut d’Aplicacions Computacionals de Codi Comunitari (IAC3) de la UIB. Ocupa la 99a posición.

 

La segueixen dos investigadors del mateix grup de recerca i també membres de l’IAC3: el doctor Sascha Husa, que ocupa la posició 103 del rànquing, i el doctor David B. Keitel, que ocupa el lloc 271.

 

El doctor Jaume Flexas, catedràtic del Departament de Biologia de la UIB, membre del grup de Biologia de les plantes en condicions mediterrànies i membre de l’Institut d’Investigació Agroambiental i d’Economia de l’Aigua (INAGEA), ocupa el lloc 307.

 

El doctor Antoni Oliver, professor associat del Departament de Biologia i de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), ocupa el lloc 341. 

 

La doctora Núria Marbà, investigadora de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB), ocupa el lloc 433.

 

El doctor Jesús M. Salinas, catedràtic del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació i investigador principal del grup de recerca en Tecnologia Educativa de la UIB, ocupa el lloc 514.

 

La doctora Maria Adoració Romaguera, professora associada del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia i investigadora de l’IdISBa, ocupa el lloc 528.

 

El doctor Miquel Fiol, investigador de l’IdISBa i president del Consell Social y Empresarial del IdISBa, ocupa el lloc 530.

 

El doctor Antoni Frontera, catedràtic del Departament de Química i investigador principal del grup de recerca en Química Supramolecular, ocupa el lloc 557.

 

El doctor Hipólito Medrano, professor emèrit del Departament de Biologia, membre del grup de Biologia de les plantes en condicions mediterrànies i de l’Institut d’Investigació Agroambiental i d’Economia de l’Aigua (INAGEA), ocupa el lloc 560.

 

El doctor Andreu Palou, professor emèrit del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut i membre del grup de recerca en Nutrigenòmica, biomarcadors i avaluació de riscos i de l’IdISBa, ocupa el lloc 630.

 

El doctor Josep A. Tur, catedràtic del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut i investigador principal del grup de recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) del IdISBA - UIB, ocupa el lloc 768.

 

El doctor Geraint Pratten, investigador postdoctoral del Grup de Física Gravitacional: teoria i observació (GRAVITY) de la UIB, ocupa el lloc 855.

 

El doctor Ramon Rosselló, investigador de l’IMEDEA (CSIC-UIB), ocupa el lloc 856.

 

El doctor Ernesto Estrada, investigador de l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB), ocupa el lloc 982.

 

El Webometrics Ranking of World Universities 2024 inclou els perfils de 123.400 investigadors d’institucions científiques d’Espanya i Andorra ordenats d’acord amb l’índex H i les cites bibliogràfiques.

 

 

Font: Diari de la UIB (21/06/2024)



mangakakalot