CA | ES | EN

LATEST

miércoles, 14 de diciembre de 2016
IdISPa en els mitjans: "La carn vermella, millor poc feta"

El Diario de Mallorca s'ha fet ressò dels resultats de l'estudi poblacional espanyol (MCC-Spain) que el seu objectiu va ser investigar l'associació entre el consum de carn i la manera de cuinar amb el risc de patir càncer colorectal. 

 

En aquest estudi ha participat activament la Dra. Dora Romaguera, cap del grup "Fisiopatologia Cardiovascular i Epidemiologia Nutricional" de l'IdISPa. 

 

Els resultats de l'estudi recolzen l'associació de la ingesta de carns blanques, vermelles, processades amb el augment del risc de càncer colorectal. D'altra banda, l'estudi va mostrar que les pràctiques de cocció poden modular aquest risc.

 

FONT: Diario de Mallorca (10/12/16)

 

REFERÈNCIA DE L'ARTICLE:

 



Copyright 2024 IDISBA | Privacy policy | Cookies policy | Legal notice